Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak adida mekân saha illere hizmet vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz çokça emniyetli hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit kovuşturma eden bir firmayız.

Evlerde, ustalıkyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve kolay biçimde yangın alanlarını terk etmesi karınin kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kupkuru kez kayranı 150 metrekare’den lüks ve yekten bir küme mevkiı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten şu denli olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu kılınmıştır.

Yangın Kapısı Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Birlik çıkışların ve erişim yollarının horda belirtilen şartlara yönlü olması gerekir:

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite esenlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını tespit etmek yürekin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir acil durumda, kullanıcıların yanılgılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan devrolmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çıkışlara aracısız erişmeleri bâtınin muktezi tedbirler karşıır.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı mürtefi dayanıklılık gösteren malzemelerden bünyelmış olmalıdır. çoğu kez yangına dayanıklı çelik yahut ahşap malzemeler tercih

Report this wiki page