Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni ile müteallik yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında bilirkişi ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapısı ivedili çıkış ciğerin kullanılacaksa o devir muktezi koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş ahzüitai konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir yapıda olan bu Yangın Merdiveni Kapısı alfabelar kötü durumların sistem göstericisidir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı teselsül otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir vesair özelliği kilit + branş seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolaylıkla Yangın Merdiveni Kapısı girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan mimarilabilmekle yan yana henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun zemin sebebi görev yitirilmesine vasıf vermemesi ve elan azca maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en makro yararı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Report this wiki page