Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının sıkı disiplinya kapanmasını esenlamaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları yapılmaktadır.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli derece ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden öfkee dayanıklıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen esaslamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı saye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin normal mezuniyet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında mütehassıs ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak derunin kullanılmaktadırlar.

Not: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, henüz çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı rabıta otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Report this wiki page